Fleece

<h3>Fluffy og blød fleecejakke til børn</h3>

En fleecetrøje til børn kan gøre gavn i mange situationer og er utrolig brugbar hele året.Når temperaturen daler og de kolde måneder melder sin ankomst, skal der ofte flere tøjlag til at holde varmen, og her er en fleece jakke til børn helt perfekt. Om vinteren er den til stor nytte som et ekstra isolerende lag under vinterjakken, og i mildere temperaturer er den perfekt udover en t-shirt.

Fleece er et skønt materiale, der er blødt, lækkert og vamset. Det isolerer virkelig godt, men er stadig let. En fleece trøje til børn giver derfor en rigtig god komfort, som er en af grundene til, at fleece er så populært et materiale. Stor bevægelsesfrihed er vigtig, når der skal leges, løbes og hygges udendørs og med en fleece jakke til dit barn, kan du være sikker på at dit barn ikke bliver hæmmet.

Fleece til børn er også et populært valg, da det har en høj åndbarhed og er svedtransporterende. Derfor er en fleece jakke optimal, når barnet er aktivt. Sidst, men ikke mindst er fleece virkelig hurtigttørrende, og har den fantastiske fordel, at det stadig varmer, selvom det er vådt.


<h3>Fleece til børn fremstillet af genanvendt plast</h3>

Vores udvalg af fleece til børn er produceret med størst mulig omtanke for miljøet, og dit barn. Det betyder blandt andet at vores fleece er uden kemi, der kan være til skade over for miljøet og på længere sigt barnets sundhed. Fluorstoffer bruges ofte til at gøre udendørstøj smudsafvisende og vandtæt, men de er svære at nedbryde i naturen og kan også være skadelige overfor mennesker. Vores fleece er uden fluor, og er i stedet imprægneret med Bionic Finish Eco, som er en vidunderlig impræningerns teknologi, der blandt andet gør overtøj vandtæt ved at imitere naturen.

Vores fleece til børn er ikke blot fri for skadelig kemi som flourstoffer. Det er også fremstillet af genanvendt polyester i samarbejde med Repreve, som er en virksomhed der omdanner plastikflasker til brugbare fibre, der kan bruges i overtøj.

Du kan derfor trygt købe fleece til dit barn her fra siden, hvor der i fremstillingen både er taget højde for naturen og børns sundhed.


<h3>Klæd dit barn varmt med en lækker heldragt til børn i fleece</h3>

Udover fleecejakker, kan du også finde en vamset heldragt til børn i fleece. Vores fleece heldragt til børn har de samme gode egenskaber som jakkerne og er særligt velegnet som fleece til baby og mindre børn. Den skønne fleecedragt til børn er fremstillet i god kvalitet og har en høj slidstyrke. Der er blandt andet lavet forstærkning på bagdelen, så barnet kan sidde udendørs, uden at dragten bliver slidt. Vores fleecedragt kommer i flere størrelser, og har en smuk, varm farve.

Gå på opdagelse i vores udvalg af miljømærket fleece til børn, som kan bruges hele året rundt. Har du nogen spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

View as Grid List

4 Items

Set Descending Direction
 1. 50%
  FLEECE suit with zipper
  FLEECE suit with zipper
  EUR 29.95 Before EUR 59.90
 2. 50%
  FLEECE suit with zipper
  FLEECE suit with zipper
  EUR 29.95 Before EUR 59.90
 3. 50%
  FLEECE pocket jacket with zipper
  FLEECE pocket jacket with zipper
  EUR 29.95 Before EUR 59.90
 4. 50%
  FLEECE jacket with frills
  FLEECE jacket with frills
  EUR 29.95 Before EUR 59.90
per page